Sudopere Metalac u Diplon Kupatila Zemun

metalac sudopere diplon kupatila

Kažu da su pravi prodavci oni koji osluškuju svoje kupce, cene ih, prate njihove potrebe i uvažavaju njihove želje. Nije li tako? Baš u tom nekom modu, onako sa prolećem i lepim vestima, Diplon, poznati prodavac kupatilske opreme i svega onoga što je za kupatilo neophodno, odlučio je da svoje verne kupce, ali i sve one koji će to postati, obraduje potpuno novom ponudom. O čemu se radi.

Ovih dana u Diplon prodajnim salonima, naći će se kuhinjske sudopere najpoznatijeg domaćeg proizvođača – Metalac Incko, dela poznate Metalac grupacije. Pa zar to nije sjajno?!Jeste, tim više što su u pitanju sudopere odličnog kvaliteta i dizajna. Metalac sudopere koje će vam ne samo ulepšati prostor, pružiće vam lako, bezbedno i jednostavno korišćenje, održavanje i dugotrajnost takvog užitka.

INOX SUDOPERE

Neke od tih sudopera su inox sudopere, izrađene od vrhunskog, nerđajućeg čelika poznatih svetskih proizvođača. Odličnom kombinacijom stručne domaće proizvodnje i sirovina svetskog glasa, nastali su modeli koji zadovoljavaju potrebu šireg kruga korisnika. Tu se pre svega misli na modele različitih oblika, veličina i prepoznatljivog modernog dizajna, sa poliranim, reljefnim ili mat završnim slojem, A, kada svemu tome dodamo i činjenicu da su lake za održavanje, veoma otporne na hemiju i visoke temperature, bezbedne u kontaktu sa hranom i da ćevas služiti dugi niz godina, malo je reći da su prava stvar za vašu kuhinju.

inox sudopere
Inox sudopere Metalac

I da ne zaboravimo, u zavisnosti od ugradnje, mogu biti usadne, nasadne i podgradne, pa šta vam više odgovara.

GRANITNE SUDOPERE

Granitne sudopere su sudopere novog doba. Budući da su napravljene od kompozitnih materijala koji u svom sastavu imaju gotovo 80% kvarca, prirodnog sastojka granita, jasno je da se radi o sudoperama jakim kao kamen, izdržljivim kao stena i lepim kao priroda. Granitne sudopere su nešto što bi svako od nas poželeo u svom domu, a razlozi za to su višestruki. U pitanju su sudopere izuzetno otporne na visoke temperature, hemijska sredstva koja koristimo prilikom pranja posuđa, ali i na fizička oštećenja. Ono što je dobro znati jeste da su sigurne i bezbedne u kontaktu sa hranom, kao i da ih je lako održavati.

metalac sudopere
Granitna sudopere Metalac

Granitne sudopere imaju neodoljiv dizajn, koji se lako uklapa u svaki enterijer, od tradicionalnog do modernog. Svojim bojama od bele, preko sive i crne do bež i šampanja, a ako tome dodamo i različite dimenzije i oblike, zadovoljiće i najveće probirljivce.

U Diplon prodajnim salonima moguće je kupiti ili na veoma lak način poručiti granitne sudopere sa rupom za stojeće slavine, odnosno granitne sudopere bez rupe za zidne slavine. I ne brinite sa slavinama dobijate i sifon u paketu.

Kada već nešto kvalitetno kupite, dobro je da  to isto znate i da ugradite i pravilno koristite. Kada je Metalac granitna sudopera u pitanju, ne brinite, lako se održava, a još lakše ugrađuje. U pitanju je tzv. usadna granitna sudopera.

To znači da se ona bukvalno usađuje ili ubacuje u , za to predviđeni otvor. Takođe se nalazi u ravni kuhinjskog pulta i ugradne ploče. Laganica, zar ne?

NEŠTO ZA KRAJ i NOVI POČETAK

Ukoliko ste planirali da ovog proleća osvežite vašu kuhinju, posetite diplon.net  i onako, uz kafu,krajnje opušteno pronađite svoj model. Ne samo da ćete biti lokal patriote i izabrati domaću proizvodnju, izabraćete kvalitet, zadovoljstvo i lepotu na duge staze. Vidimo se.