Kupatilce i 10 ideja – osmislite vaš prostor na pravi način

Kupatilce u ovom tekstu predstaviće vam 10 ideja  kako maksimalno možete da iskoristite mali prostor.

Posmatrajte vaše kupatilce kao veliku slagalicu u kojoj će doći do izražaja vaš stil. Medju izazovima će biti pozicioniranje umivaonika, wc šolje, polica, dovoljno prostora za tuširanje,  prostor za odlaganje peškira i slično.

Neke od ovih ideja možete primenitii i u dodatnoj wc prostoriji, gde je prostor izuzetno mali i u njemu se nalazi samo umivaonik i wc šolja. Ako planirate da reorganizujete kupatilce, pogledajte predloge koje smo formirali u ovih 10 tačaka.

  1. Montirajte lavabo koji je ujedno i wc šolja. Zovu ih 2 u 1 i  ima različitih modela. Veoma praktično rešenje za izuzetno male površine koje je sve više u upotrebi.

WC šolja - kupatilce

2.Koristite zavese za tuširanje. Ona će osim  uštede prostora,zbog velikog izbora dezena koji se mogu nabaviti, učiniti da vaše kupatilce izgleda veselije.

3.Zbog male kvadrature, moguće je da se povredite na ivice elemenata. Zbog toga, izaberite zaobljene elemente i više nećete imati problema sa modricama.

Monoblok - kupatilce

4.Umivaonik postavite na nešto duži pult. Tako ćete dobiti dodatni prostor za odlaganje sitnica.

KIonzolni lavabo i metalni sifon - kupatilce

5. Izaberite  uzak umivaonik, ako je moguće u obliku čamca. Delovaće moderno , a uštedeće prostor.

6. Postavite zidnu slavinu koja će se odlično uklopiti uz uzani umivaonik.

Ugradna baterija - kupatilce

7. Umeto klasične kabine, postavite walk inn paravan. On će zadržati vodu pri tuširanju, a neće biti staklenih vrata koja oduzimaju prostor.

Paravan-za-kupatilce

 

8. Postavite veće ugledalo, kako bi vizuelno povećalo prostor.

9. Držači za peškire se postavljaju na vrata. Ostale peškire možete držati u visećoj platnenoj polici koja treba da bude otvorena.

10. Postavite interesantne police na zidove. Tako ćete oplemeniti kupatilce, a ujedno ćete moći da smestite razne potrepštine koje su neophodne.

Police u kupatilu - kupatilce

Nadamo se da smo vam sa ovim predlozima pomogli da dobijete inspiraciju kako da osmislite vaše kupatilce. Ovih nekoliko predloga mogu biti polazna osnova za  vaše ideje te  da uspešno realizujete svoje zamisli.

 

 

 

Scroll to Top